baby fotoshoot Wijchen
blog newborn shoot | newbornshoot

newborn shoot Lent bij Nijmegen

15 oktober 2017

Newborn shoot Wijchen 

Vandaag vertrokken we weer een keer naar Lent voor de newbornshoot van Lucas.
De papa van Lucas had de shoot cadeau gedaan aan de mama en we zouden na het weekend, als ze jarig was geweest, horen of ze het ook leuk vond. Maar toen werden we gebeld dat Lucas al was geboren!
Hij was 3 weekjes eerder gekomen. En wat was hij klein, zo lief! Lucas lag in de armen van mama en was nog een beetje wakker. Ondertussen zetten wij alle spullen neer en overlegden we over de kleuren en props. De papa en mama kozen voor de blauwe achtergronddoek.
We starten op de beanbag want Lucas was intussen lekker in slaap gevallen. We legden hem neer en nu konden we pas goed zien hoe klein Lucas was, wat een schatje.
Het was goed warm in de kamer zodat hij het niet koud zou krijgen. Lucas bleef lekker doorslapen op de beanbag en we konden mooie poses doen. Hij was ook behoorlijk sterk voor zo’n klein mannetje, dat voelden we toen we zijn handjes onder zijn hoofdje wilden leggen.
Lucas plaste op de beanbag maar werd er gelukkig niet wakker van zodat we nog even wat mooie foto’s konden maken.

Daarna wikkelden we hem in een wrap en legden hem in de houten schaal. Ook nu sliep hij lekker door. Het lukte ook weer om een foto met een lachje erop te krijgen. Dat blijft zo mooi om te zien.

Als laatste wilden de papa en mama ook graag samen met Lucas op de foto. We gingen hiervoor naar boven omdat daar een witte achtergrond muur was. Lucas werd inmiddels een beetje wakker, maar het lukte nog wel om wat foto’s van het mooie gezinnetje te maken.
Heel veel geluk samen!

Kijk ook naar onze andere blogs om te zien hoe we werken.