goedkope-newbornfotograaf-Wijchen
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Beuningen

15 oktober 2017

Newborn shoot Beuningen 

Vandaag hadden we een baby fotoshoot lekker dichtbij, in Beuningen.
Weer een bijzondere dag omdat het bij een oud bruidspaar van Raoul was. Ze hadden al een meisje, Nicky van 2 en nu was Fedde geboren en daar mochten wij foto’s van maken.
Toen we aankwamen lag Fedde heerlijk te slapen. De kraamverzorgster was er ook nog, want Fedde was pas 7 daagjes oud.
Omdat hij zo heerlijk sliep startten we op de beanbag. Fedde moest even wennen en leek een beetje wakker te worden, dus deden we het rustig aan.
Hij viel weer lekker in slaap en we konden mooie poses doen.
De mama van Fedde vond mutsjes ook heel leuk, dus gingen we daarmee verder.
We bedachten dat het leuk zou zijn dat Nicky haar broertje dan een kusje zou geven. We kozen voor haar een mooi hoofdbandje uit in dezelfde kleur als het mutsje. Het zag er super mooi uit, alleen had Nicky er niet zo’n zin in. We besloten het later nog een keer te proberen.
Fedde was inmiddels ook wakker geworden en kreeg een beetje honger. Dus die ging even lekker wat melk drinken bij mama. Ondertussen kon Raoul even bijkletsen met de papa en mama.

Daarna gingen we weer verder op de beanbag. We wilden nog graag een andere pose met mutsje en het zou leuk zijn als het nog lukte om Nicky haar broertje een kusje te laten geven. Bij poging 2 werd papa ingezet en die hield Nicky vast en deze keer lukte het! Wat een mooi plaatje. Daarna maakten we nog wat mooie foto’s van een andere pose met en zonder mutsje.

Ondertussen was de verloskundige binnen gekomen en die ging met mama even naar boven. Wij gingen verder met de laatste setting. De mama van Fedde vond een pose op de buik zonder wrap het mooiste. Ze koos voor de houten schaal en we legden Fedde hier op zijn buikje in. Hij bleef ook nu lekker doorslapen en we konden zijn handjes daarom prima onder zijn hoofdje doen. Hij zag er zo super schattig uit!

Weer gelukt! Bedankt lieve Fedde dat we foto’s van jou en je zusje mochten maken, heel veel geluk