newbornshoot Gelderland
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Tiel

12 augustus 2017

Newborn shoot Tiel 

Vandaag gingen we naar Tiel voor de baby fotoshoot van Mar-Lee. Wat een mooi naam!

De papa en mama van Mar-Lee hadden de shoot van vriendinnen cadeau gekregen bij de babyshower. We hadden van de mama van Mar-Lee al gehoord dat ze veel last had van krampjes dus we besloten het rustig aan te doen en niet te kiezen voor de beanbag vandaag. Lekker ingewikkeld in een wrap zou vast fijner zijn als je last hebt van je buikje! Mar-Lee had prachtige donkere haartjes en ze was een beetje onrustig toen we binnenkwamen.

We begonnen met eerst even gezellig kletsen en beschuit met muisjes eten. Ondertussen vertelden we wat we gingen doen en lieten we de papa en mama van MarLee kiezen welke kleuren ze mooi vonden. Monique was ook helemaal blij want eindelijk weer eens een meisje om alle mooie nieuwe hoofdbandjes te kunnen gebruiken. Gelukkig vonden de papa en mama ze ook mooi!

Ondertussen was Mar-Lee in haar moeders armen lekker rustig geworden.
We wikkelden haar on een mooie wollen oudroze wrap en legden haar in het mandje. Ze zag er prachtig uit.
De kleuren stonden zo mooi bij haar huidje. We wisselden af met een haarbandje erbij en ze zag er nog prachtiger uit.
We zagen papa en mama nog verliefder worden op hun dochter.

Mar-Lee kreeg weer last van krampjes en ze ging even lekker bij haar moeder liggen. Daar werd ze weer heerlijk rustig van. Mar-Lee had ook een grote broer, Liam, en hij wilde ook wel met zijn zusje op de foto. We kozen voor een zwarte achtergrond en maakten foto’s van de twee samen. Liam was echt heel lief voor zijn zusje en gaf haar lieve kusjes en aaide haar over haar wang, zo lief!

Inmiddels sliep Mar-Lee weer lekker en wilden we nog een setting doen in de houten schaal.
We kozen voor onze bruine ondergrond en bruine bontje voor in de schaal, en weer een roze wrap. Ook dit zag er prachtig uit!
We konden ook nog afwisselen met diverse haarbandjes en het stond haar allemaal even prachtig.

Dankjewel dat we foto’s mochten maken Mar-Lee en heel veel geluk samen met je broer en papa en mama.