newborn shoot Nijmegen
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Herveld

12 augustus 2017

Newborn shoot Herveld 

Het was weer een drukke dag vandaag. Eerst naar Lent en nu onderweg naar Herveld voor de fotoshoot van baby Jayco.

Toen we aankwamen lag Jayco heerlijk te slapen in zijn moeders armen. We overlegden over welke kleuren en props we zouden gebruiken en gingen op zoek naar het mooiste licht. Dat werd de slaapkamer van Jayco. Er was daar ook voldoende ruimte voor de beanbag en een mooie vloer. We starten op de beanbag. Jayco bleef heerlijk doorslapen en we konden heel veel poses doen. Wat een mooi en relaxed jongetje!

Daarna maakten we foto’s in de houten schaal. We wikkelden Jayco in een mooie bruine wrap en hij bleef gewoon doorslapen, hij vond het allemaal prima! Ondertussen kletste Raoul gezellig met de mama van Jayco, want die maakte ook foto’s. Die zagen er supermooi uit!

Omdat Jayco zo heerlijk door bleef slapen besloten we nog een setting te doen. In het houten kistje ook weer met een mooie wrap. Dit keer met de lichte wollen later erin en een beige-kleurige wrap. Hij zag er zo mooi en schattig uit, helemaal opgekruld zoals hij ook in de buik had gezeten. Ook dit ging weer supergoed en Jayco sliep heerlijk verder.

Als laatste gingen we nog een uitdaging proberen. Namelijk een foto van Jayco samen met de hond. We gingen hiervoor naar buiten, want het was heerlijk weer. We kozen als achtergrond wat mooi groene hedera en legden Jayco in de houten schaal. De papa en mama van Jayco probeerden ondertussen de hond met hondensnoepjes over te halen om naast de schaal te gaan liggen. Na een aantal pogingen lukte dit!

Weer een bijzondere fotoshoot, want Jayco sliep de hele shoot en maakte het ons hierdoor veel makkelijker!

Heel veel geluk Jayco samen met je lieve papa en mama!