Newborn fotoshoot
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Lent bij Nijmegen

14 juni 2017

Newborn fotoshoot Lent bij Nijmegen 

Op een mooie, zonnige dag vertrokken we naar Lent voor de newborn fotoshoot van Maud.
Toen we binnenkwamen was Maud nog even lekker bij mama aan het drinken. We begonnen alles klaar te zetten en kletsten gezellig met de papa van Maud.
Toen kwamen Maud en haar mama beneden en het eerste wat ons opviel was haar prachtige bos donkere haartjes. Wat een plaatje!
We overlegden over de kleuren voor de shoot en begonnen met foto’s op de beanbag.
Maud lag heerlijk te slapen en we konden prachtige foto’s maken en mooie poses doen.

Maud vond het heerlijk op de beanbag en plaste en poepte er op los! Ze was helemaal op haar gemak.
Voordat we verder gingen met de volgende setting ging Maud nog even lekker bij mama drinken en ondertussen aten wij beschuit met muisjes, wat we altijd lekker vinden!
Raoul heeft een voorkeur voor de roze variant, wat natuurlijk erg raar is…

Daarna wikkelden we Maud in een mooie lichte wrap en legden haar in een mandje. Deze lichte kleuren stonden prachtig bij haar donkere haartjes.
Ook in de mand was Maud heerlijk op haar gemak en dat was te zien, want ze had een prachtige lach, het leek zelfs of ze schaterlachte! Zo mooi om te zien.
Ook hier konden we weer prachtige foto’s maken. Als laatste maakten we foto’s van het prachtige gezinnetje.
Ondertussen poepte en plaste Maud er vrolijk op los en zaten wij inclusief het vloerkleed lekker onder. Maar iedereen was heerlijk relaxed en het maakte allemaal niks uit.

Lieve maud, wat ben je prachtig. Heel veel geluk samen met je lieve mama en papa. Bedankt dat we mooie foto’s van jullie mochten maken.

Je kindje wordt al snel groot, wil jij ook prachtige foto’s van je newborn? Mail ons dan snel en we maken een plekje voor jullie in onze agenda.