newbornshoot tiel
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Arnhem

22 juni 2017

Newbornfotoshoot Arnhem 

Op alweer een mooie zonnige dag vertrokken we weer een keer naar Arnhem. Met onze wagen volgeladen, want er bleven nog steeds mooie spulletjes voor de shoots bijkomen, waren we op weg naar Lieke.
Daar aangekomen maakten we kennis met Lieke, die al helemaal klaar was voor haar shoot. Ze lag lekker om zich heen te kijken.
Omdat ze niet sliep starten we met foto’s in het kistje. De mama en papa vonden lichte kleuren mooi, dus wikkelden we Lieke in een mooie crèmekleurige opengewerkte wrap.
Lieke was ontzettend sterk voor zo’n klein meisje en ze kon haar hoofdje al super goed zelf onhoog doen. Ze vond het wel fijn zo lekker ingepakt en ze keek erg geïnteresseerd om haar heen.

We legden haar in het kistje en ze bleef lekker wakker en mooi kijken. Omdat het zo goed ging kozen we na deze setting nog voor roze kleuren en ook dit stond super mooi bij Lieke.
Daarna zetten we de beanbag neer en ondertussen viel Lieke lekker in haar moeders armen in slaap. Op de beanbag konden we mooie poses doen, want Lieke lag lekker te slapen.
We wilden ook graag nog een pose doen met haar handjes onder het hoofdje. Ook papa en mama hielpen mee om haar mooi neer te leggen.
Maar Lieke vond dit niet zo’n goed idee en ze ging steeds lekker terug liggen in haar favoriete pose!

Tenslotte maakten we foto’s van het prille gezinnetje. En had de mama nog een leuk idee om een foto te maken van de handen van papa en mama en de voetjes van Lieke.
En toen ook dit heel goed ging was het voor ons weer een geweldige ochtend.

Lieve Lieke, wat heb je het goed gedaan! Bedankt dat we mooie foto’s mochten maken van jou en je lieve papa en mama.

Wil je ook zo’n mooie shoot van je prachtige kindje? Neem dan Contact met ons op.
We maken altijd een plekje voor je vrij, hoe vol onze agenda ook is…