newbornshoot Zevenaar
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Achterhoek

4 juni 2017

Newborn fotoshoot Achterhoek 

Vandaag vertrokken we helemaal naar de Achterhoek. Dit was extra bijzonder omdat de newbornshoot bij mensen was waarvan Raoul de bruiloft had gefotografeerd.

We kwamen aan, na even zoeken, en zagen de papa van newborn Gijs en zijn broertje, Tijn al buiten. Ze waren trekkers aan het kijken. De favoriete bezigheid van veel kleine jongetjes ?.
In het prachtige huis van kleine Gijs werden we verwelkomd door de mama. We begonnen met beschuit en muisjes en even bij kletsen.
Daarna wilden we starten met foto’s van lieve Gijs op de beanbag. We kozen voor mooie, natuurlijke kleuren.
Hij was nog een beetje wakker maar al wel moe en zijn oogjes vielen steeds een beetje dicht. Dus wachten we even en ondertussen maakte Raoul buiten foto’s van broer Tijn.
Toen ze terugkwamen was Gijs in slaap gevallen en maakten we prachtige foto’s van hem op de beanbag, wat een mooi jongetje ook weer.
Na een aantal poses besloten we foto’s van Gijs en Tijn samen te maken. We wikkelden Gijs in een wrap en vroegen aan Tijn of hij naast zijn broertje op de beanbag kwam liggen.
Maar Tijn had andere plannen dus dat ging niet helemaal zoals wij in gedachten hadden! Dus legden we Gijs in de wrap in een houten trog en daarna in de krans.
Hij bleef heerlijk doorslapen en ook van deze settings konden we prachtige foto’s maken. Als laatste wilden we foto’s van het mooie gezinnetje maken,
maar eerst ging Gijs even lekker drinken.
Dus konden wij mooi de achtergrond opzetten. En daarna maakten we foto’s van het hele gezin plus 1! Want ook de hond mocht er bij op de foto.

Wat een eer om jullie weer te zien en dit keer foto’s van jullie gezin te maken, veel geluk samen!