newborn shoot oss
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Rijswijk bij Tiel

5 april 2017

Newborn fotoshoot Rijswijk

Vandaag gingen we weer op weg naar Rijswijk in de Betuwe om de newbornshoot van Christian te doen.
We waren hier zaterdag ook al even geweest om alvast wat foto’s te maken voor het geboortekaartje.
De papa  van Christian is namelijk appelteler en ze wilden graag een foto van Christian tussen de appels.
Hij werkte echt super goed mee en de foto was prachtig geworden.

Toen we aankwamen was Christian er al helemaal klaar voor. We besloten om eerst foto’s van het prille gezinnetje te maken want de papa moest weg.
Christian vond het allemaal prima, hij sliep lekker door. Daarna maakten we foto’s op de beanbag en hij bleef heerlijk door slapen, wat een relaxed mannetje!
We konden allemaal mooie poses doen, daar werden we heel erg blij van.

Voor de volgende setting besloten we foto’s te maken in de krans, we hadden een nieuw bontje in een mooie grijs-bruine kleur.
We deden een mooie wrap om Christian, die inmiddels wakker was geworden maar het nog steeds prima vond. Hij zag er prachtig uit in de krans, wat een plaatje!
Inmiddels was de papa van Christian weer thuis gekomen en wilden we nog 1 mooie setting doen. Daar hadden we zijn handen voor nodig.
Inmiddels werd Cristian een beetje hongerig. Maar het lukte nog om wat mooie foto’s van de kleine man in de handen van zijn papa en mama te maken.

Toen was het tijd om lekker te gaan drinken. Lieve Christian wat heb je het ontzettend goed gedaan. Veel geluk samen met je papa en mama.

Een foto is een herinnering voor altijd. Wil jij ook zulke mooie foto’s van je baby? Mail ons dan snel en we plannen een newborn fotoshoot in. We kunnen de shoot ook in het weekend plannen zodat het hele gezin compleet is.