newbornshoot Tiel
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Nijmegen

5 april 2017

Newborn fotostudio Beuningen 

Vandaag gingen we naar Nijmegen voor de shoot van een lief klein mannetje, met de prachtige naam: Maas.

We werden welkom geheten door de kraamverzorgster en ontmoeten Maas, die in haar armen heerlijk rustig was. Slapen deed hij niet en dat bleef zo de hele shoot ?

We starten met foto’s van Maas en zijn mooie papa en mama. Papa moest namelijk naar zijn werk. We maakten hele mooie foto’s met onze nieuwe zwarte achtergrond.
Het doel was om ook een mooie foto van Maas liggend op zijn vaders sterke arm te maken. Dus wachten we even tot hij in slaap zou vallen.
De kraamverzorgster haalde al haar trucjes uit de kast, Maas ging nog even lekker bij mama drinken, maar niets hielp vandaag.
Het was dan ook de 10e dag (regeldag) en dat was te merken! We lieten Maas even met rust en hij leek lekker in slaap te vallen in de armen van de kraamverzorgster. Ondertussen bouwden we de beanbag op.

Toen legden we Maas erop, maar hij plaste en werd weer wakker. We probeerden het na het verschonen nog een keer, maar die Arme Maas was er echt klaar mee. We besloten te stoppen en planden een nieuwe dag.

Deel 2

Vandaag kwamen Maas en zijn papa en mama bij ons thuis in Beuningen. Hij was er helmaal klaar voor, lekker gedronken en kleertjes al uit!
We wachten even tot hij goed diep sliep en legden hem op de beanbag. Hij werd een beetje wakker, maar ging ook weer verder slapen! Wat waren we allemaal blij!

Maas deed het de hele shoot echt super, dus maakten we als bonus nog wat foto’s in het kistje.

Lieve Maas, wat ben je mooi en hoe bijzonder was het om jou en je lieve papa en mama op de foto te zetten, veel geluk!