newborn fotoshoot Oss
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Lent bij Nijmegen

5 april 2017

Newborn fotoshoot Lent bij Nijmegen 

Vandaag vertrokken we voor de newbornshoot weer naar Nijmegen.
Daar aangekomen werden we welkom geheten door de papa en mama van Jayden.
Kleine Jayden lag namelijk nog lekker te slapen zodat hij lekker uitgerust zou zijn voor zijn fotoshoot!

Ondertussen zochten we in huis naar de plekjes met het mooiste licht. We besloten om beneden de posingbag neer te zetten en boven op de slaapkamer het kistje, daar was prachtig licht.
Ondertussen werd ook Jayden wakker en konden we hem zien, wat een ontzettend mooi mannetje. Hij begon meteen te lachen toen hij ons zag, dus dat begon al goed.

Aangezien Jayden lekker rustig was starten we met foto’s op de posingbag. Wat deed hij dit goed! Hij lag lekker te slapen en we konden super mooie foto’s maken.
We wilden hem ook graag op zijn buikje leggen om nog wat mooie poses te doen, maar dat vond hij blijkbaar niet zo fijn liggen, want hij werd wakker.
We besloten toen verder te gaan boven in het kistje met een mooie wrap, hier werd hij lekker rustig van. Ook hier konden we weer super mooie foto’s maken. Hij zag er prachtig uit.

Op een gegeven moment werd Jayden een beetje hongerig en ging hij even lekker bij mama drinken. Wij keken ondertussen samen met papa naar de trouwvideo, wat zagen ze er mooi uit!
Na het drinken besloten we foto’s van Jayden samen met zijn papa en mama te maken. Hij was een beetje onrustig maar het lukte prima.
Jayden begon inmiddels moe te worden dus besloten we de laatste setting te gaan doen, in het mandje met allemaal lichte kleuren.
We hoopten dat hij met een wrap misschien lekker in slaap zou vallen. Maar helaas lukte dat niet, we hebben nog snel wat foto’s kunnen maken en toen was het echt tijd om lekker te gaan slapen en nog wat te drinken.

Lieve Jayden, wat fijn dat we foto’s van je mochten maken!