newbornfotograaf Nijmegen
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Bemmel

5 april 2017

Newborn shoot Bemmel 

Het was een drukke dag vandaag, want deze middag vertrokken we naar Bemmel, waar Nina samen met haar papa en mama woonde.
We kwamen binnen en Nina lag heerlijk in de box met haar pientere oogjes om zich heen te kijken. Oma was ook gezellig op bezoek.
We bespraken even wat voor soort foto’s het gezin mooi vond. De mama van Nina had al lekker geshopt voor de kleine meid en schattige pakjes gekocht. Na alle jongetjes van de laatste tijd vond Monique het wel weer leuk met al dat roze.
We startten op de beanbag met een roze broekje met bijpassend mutsje. Het stond Nina zo schattig.


De kleine Nina deed de hele tijd alsof ze sliep ?. Steeds als raoul een foto wilde maken gingen haar oogjes weer open of kroop ze lekker in elkaar in haar favoriete houding. Niet zo handig voor de foto want haar handjes zaten steeds voor haar gezicht. Maar wel super schattig!
Nina sliep dus niet, maar was wel heel rustig. We konden dan ook volop afwisselen met pakjes, haarbandjes en zelfs een mini tutu!


Daarna was het tijd voor foto’s van Nina met oma. Die vond het wel een beetje spannend, want ze was er niet op voorbereid. Maar ze bleek een natuurtalent. En daarna van Nina met haar lieve papa en mama. Wat een mooi gezinnetje!
Nina begon een beetje honger te krijgen, dus even lekker drinken en knuffelen. Als laatste setting maakten we foto’s van Nina in een mandje met allemaal lichte kleuren. Ook in het mandje vond Nina het allemaal prima, dus wisselden we nog wat met accessoires.
Haar oogjes bleven de hele tijd in de camera kijken!
Voor ons het einde van weer een bijzondere shoot, dankjewel lieve Nina. Wat hebben we toch mooi werk!

Wil je ook prachtige foto’s van je baby? Mail ons dan snel en we maken een plekje voor je in onze agenda.