newborn kinderen fotoshoot nijmegen
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn fotoshoot Arnhem

5 april 2017

Newborn fotoshoot Arnhem 18-02-2017  (updated 20-01-2020)

Vandaag hadden we een newbornshoot in Arnhem. We verheugden ons erop om kleine Romy te ontmoeten. Raoul had namelijk haar papa en mama gefotografeerd tijdens hun huwelijk.

Wat bijzonder om nu hun eerste kindje vast te mogen leggen tijdens  een newbornshoot.
Toen we binnenkwamen was Romy nog even lekker bij haar mama aan het drinken. Wij hadden toen even tijd om te kijken waar het mooiste licht was en om alle spulletjes klaar te zetten.
Monique kon het niet laten (het blijft een vrouw he;) en had een nieuwe prop, een kistje aangeschaft. Die wilden we graag uitproberen. Ook hadden we wat nieuwe wraps om uit te proberen.
Toen kwamen Romy en haar mama beneden, wat een prachtig meisje. Papa hielp heel goed mee om haar te kalmeren, zo mooi om te zien. Daarna legden we haar in het kistje en viel ze steeds een beetje in slaap.
Opeens begon ze te lachen, wat ontzettend mooi! Blijkbaar was ze wel tevreden in ons kistje.
Na nog wat afgewisseld te hebben met mutsjes en wraps gingen we verder op de posingbag. Maar eerst was het nog tijd voor even knuffelen en een slokje melk.

Ondertussen aten wij lekker beschuit met muisjes! Daarna waren we er allemaal weer helemaal klaar voor.
We wikkelden Romy weer in een wrap en legden haar neer, ook nu deed ze af en toe haar oogjes dicht. Daarna legden we haar op haar buik, maar ze was klaarwakker!
En wat ze toen deed was ongelooflijk, ze drukte zichzelf op en hield helmaal zelf haar hoofdje omhoog, wat een sterke meid! Tenslotte wilden we nog wat foto’s van Romy met haar papa en mama maken, maar dat vond ze niet zo’n goed idee.
Ze huilde heel hard, nu al een kleine diva die alleen zelf op de foto wil 😉

Bedankt lieve Romy dat we je op de foto mochten zetten, wat ben je prachtig.

Mail ons als je ook zo’n mooie newbornshoot wilt plannen op info@raoulvanmeelfotografie.nl