newborn fotoshoot nijmegen
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn fotoshoot Nijmegen

5 april 2017

Verrassings Newborn fotoshoot in Nijmegen 31-01-2017  (updated 20-01-2020)

Vandaag, 14 januari hadden we een newbornshoot gepland om te oefenen met wrappingtechnieken. We zaten er helemaal klaar voor maar helaas ging het niet door.
Aangezien we de ochtend vrij hadden gepland en erg veel zin hadden om nieuwe dingen te leren, besloten we een oproep op Facebook te plaatsen.
Binnen 10 minuten hadden we een een newborn van 6 dagen oud gevonden, lieve Djena. Snel alles in de auto geladen en op naar Nijmegen voor weer een newbornshoot!
Daar aangekomen was het lekker warm en gezellig. De tante en oma van Djena waren lekker op bezoek. En ook neefje Riley van 3 en een halve week oud. Dus toen hadden we ineens 2 newborn baby’s!
Want de mama van Riley leek het ook erg leuk om mooie foto’s van Riley te laten maken. We begonnen met Djena in een mand met lekkere zachte roze stof en ik maakte een mooie wrap om Djena heen, zodat haar beentjes in een mooie pose lagen.
Ze zag er prachtig uit en de papa en mama van haar werden nog verliefder op hun prachtige meisje.
Daarna wilden we Riley op de foto zetten in de mand met mooie grijze kleuren. Hij bleef lekker doorslapen maar schrok steeds van de klik van het fototoestel.
Toen was het tijd voor een lekker flesje en wilden we wat foto’s van Djena op de posingbag maken. Ze was echter te wakker dus het was lastig om mooie poses te maken. Dus maakten we foto’s van Djena en haar stoere papa. Wat zagen ze er prachtig uit samen.
Als afsluiting maakten we wat foto’s van het nichtje en neefje samen, wat een schattig stel. Het leek net of Djena, Riley kusjes gaf en Riley lag heel relaxed en stoer als een echte jongen!
Alweer een mooie en verrassende ochtend.

Wil jij ook verrast worden met een newborn fotoshoot? Geef je man dan wat hints en laat onze website een keertje open staan op zijn tablet;)