Newborn fotografie informatie

Newborn shoot Nijmegen

Je lieve baby is nu nog zo klein! Deze eerste dagen zijn heel speciaal en gaan zo snel voorbij. Dat is de reden waarom het fotograferen van je baby tijdens dit speciale moment zo bijzonder is! Wij zorgen ervoor dat de puurheid van je pasgeborene prachtig wordt vastgelegd. Je kunt deze periode zult koesteren voor de rest van je leven!

De newborn shoot doe ik bij jullie thuis, samen met mijn vrouw, Monique. Zij zal er met liefde voor zorgen dat jullie pasgeboren baby zo mooi en puur mogelijk op de foto staat. Hier stelt ze zich aan jullie voor. vanaf januari 2020 zullen we ook in Beuningen in onze eigen studio newbornshoots gaan doen. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Een newborn fotoshoot wordt gemaakt tussen de 4e en 14e dag na de geboorte. (vaak lukt het ook nog als het kindje wat ouder is, maar dan ben je wat beperkter in poses en slaapt de baby wat minder goed, je mag altijd even contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en om te overleggen).

Wil je gelijk de prijslijst bekijken?

newborn shoot

In deze periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor we ze slapend in verschillende poses kunnen leggen. Ook heeft je pasgeboren baby dan vaak een mooi gaaf huidje. We plannen altijd ruim de tijd, want we vinden het belangrijk dat de sfeer ontspannen is. Er wordt ruim de tijd genomen om de baby in slaap te krijgen. Soms kan het even duren voordat we kunnen beginnen met de fotosessie. De veiligheid van de baby staat uiteraard voorop tijdens de newborn shoot. Tussendoor is er voldoende ruimte om te knuffelen, te verschonen en te voeden. Jullie kindje bepaalt het tempo van de shoot.

Lees onze blogs om een indruk te krijgen van onze werkwijze bij de newborn shoot.

Tijdens de fotoshoot kiezen we samen uit verschillende accessoires, props en een heleboel doeken. We hebben een eigen stijl ontwikkeld, we gebruiken namelijk alleen maar natuurlijke kleuren. Dit versterkt het beeld en legt de aandacht op de puurheid van je kindje.

Bekijk hier ons portfolio.

De fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis, in jullie eigen omgeving, zodat jullie je het meest op je gemak voelen. Wij nemen alle spullen mee die nodig zijn om een Newborn fotoshoot te kunnen doen.

Wij werken met natuurlijk daglicht wat ook heel fijn is voor de baby. We gaan op zoek naar een plekje in huis waar het mooiste licht binnenvalt. Als jullie liever niet thuis, maar bij ons de fotoshoot willen doen, dan is dat ook mogelijk. Dit is echter beperkt mogelijk, dit zal vanaf januari 2020 mogelijk zijn.

Willen jullie ook foto’s van broertjes, zusjes of van jullie hele gezin, dan is dat geen probleem. We rekenen hier geen extra kosten voor. Het is wel fijn om dit van te voren te weten, dan kunnen we hier alvast rekening mee houden.

Als jullie interesse hebben in een fotoshoot, dan is het aan te raden om tijdens je zwangerschap al contact met ons op te nemen. We maken dan een afspraak rond de uitgerekende datum. Als de baby is geboren kunnen jullie contact opnemen om de datum definitief te maken. Maar ook als je later pas bedenkt dat je een newborn shoot wilt terwijl je al bevallen bent, zullen we altijd proberen een plekje voor jullie kindje vrij te maken in onze agenda. Geen probleem.

Na de shoot (binnen drie weken), ontvangen jullie alle foto’s mooi bewerkt in klein formaat en voorzien van een logo. Hieruit mogen jullie zoveel foto’s kiezen als jullie willen. Deze sturen we dan in hoge resolutie naar jullie toe zonder logo.

We hebben verschillende pakketten, deze staan hier beschreven. Je hoeft pas aan te geven welk pakket je kiest als je alle foto’s hebt, want dan zie je pas hoeveel foto’s je mooi vindt.

We maken ook mooie zwangerschapsfoto’s, als je de newborn shoot combineert met een zwangerschapsshoot, krijg je in totaal 50 euro korting!

newbornshoot omgeving Arnhem

Boek nu:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht