Newborn uitleg en prijzen

Informatie over de newbornshoot:

 

De newborn shoot doe ik samen met mijn vrouw, Monique. Zij zal er met liefde voor zorgen dat jullie pasgeborene zo mooi en puur mogelijk op de foto staat.

Je lieve baby is nu nog zo klein! Deze eerste dagen zijn heel speciaal en gaan zo snel voorbij. Dat is de reden waarom het fotograferen van je baby tijdens dit speciale moment zo bijzonder is! Wij zorgen ervoor dat de puurheid van je pasgeborene prachtig wordt vastgelegd, zodat je deze periode zult koesteren voor de rest van je leven.

Een baby fotoshoot wordt gemaakt tussen de 4e en 14e dag na de geboorte.

In deze periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor we ze slapend in verschillende poses kunnen leggen. Ook heeft je pasgeboren baby dan vaak een mooi gaaf huidje. We plannen altijd ruim de tijd, want we vinden het belangrijk dat de sfeer ontspannen is. Er wordt ruim de tijd genomen om de baby in slaap te krijgen. Soms kan het even duren voordat we kunnen beginnen met de fotosessie. De veiligheid van de baby staat uiteraard voorop tijdens de newborn shoot. Tussendoor is er voldoende ruimte om te knuffelen, te verschonen en te voeden. Jullie kindje bepaalt het tempo van de shoot.

Tijdens de fotoshoot kiezen we samen uit verschillende accessoires, props en een heleboel doeken. We hebben een eigen stijl ontwikkeld, we gebruiken namelijk alleen maar natuurlijke kleuren. Dit versterkt het beeld en legt de aandacht op de puurheid van je kindje.

Bekijk hier ons portfolio.

De fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis, in jullie eigen omgeving, zodat jullie je het meest op je gemak voelen. Wij nemen alle spullen mee die nodig zijn om een Newborn fotoshoot te kunnen doen.

Wij werken met natuurlijk daglicht wat ook heel fijn is voor de baby. We gaan op zoek naar een plekje in huis waar het mooiste licht binnenvalt. Als jullie liever niet thuis, maar bij ons de fotoshoot willen doen, dan is dat ook mogelijk. Dit is echter beperkt mogelijk.

Willen jullie ook foto’s van broertjes, zusjes of van jullie hele gezin, dan is dat ook mogelijk. We rekenen hier geen extra kosten voor. Het is wel fijn om dit van te voren te weten, dan kunnen we hier alvast rekening mee houden.

Als jullie interesse hebben in een fotoshoot, dan is het aan te raden om tijdens je zwangerschap al contact met ons op te nemen. We maken dan een afspraak rond de uitgerekende datum. Als de baby is geboren kunnen jullie contact opnemen om de datum definitief te maken. Maar ook als je later pas bedenkt dat je een newborn shoot wilt terwijl je al bevallen bent, zullen we altijd proberen een plekje voor jullie kindje vrij te maken in onze agenda.

Na de shoot (we proberen binnen een week), ontvangen jullie alle foto’s bewerkt in klein formaat en voorzien van een logo. Hieruit mogen jullie zoveel foto’s kiezen als jullie willen. We hebben verschillende pakketen. Je hoeft pas aan te geven welk pakket je kiest als je alle foto’s hebt, want dan zie je pas hoeveel foto’s je mooi vindt.

 

Prijs:

Pakket 1:

-Een complete, gestylde Newborn fotoshoot van ongeveer 3 uur

-5 digitale bestanden bewerkt en in de hoogste resolutie

-Gebruik van diverse props en achtergronden

€ 185

Pakket 2:

-Een complete, gestylde Newborn fotoshoot van ongeveer 3 uur.

-10 digitale bestanden, bewerkt en in de hoogste resolutie

-Gebruik van diverse props en achtergronden

-2 prachtige fine art prints van 20×30 cm.

€ 225

 

Pakket 3:

-Een complete, gestylde Newborn fotoshoot van ongeveer 3 uur.

-15 digitale bestanden, bewerkt en in de hoogste resolutie

-Gebruik van diverse props en achtergronden

-Een prachtig fotoalbum van 15 cm x 15 cm met linnen cover, kleur naar keuze.

€ 295

 

Extra digitale bestanden kosten € 12,50 per stuk. Je mag uit een selectie van minimaal 15 bewerkte foto’s kiezen
Bij bovenstaande shoots komen er nog reiskosten van 0,39 cent per kilometer bij vanuit Beuningen.

 

 

Newborn shoot Nijmegen

 

Raoul van Meel fotografie gebruikt de foto’s om te publiceren op deze website, op Facebook of op instagram.
Indien je hier bezwaar tegen hebt kunnen we hier in overleg van afwijken.

 

Even voorstellen!

Mensen zeggen over mij dat ik: lief, gezellig, geduldig (heel handig tijdens newborn shoots!), spontaan, optimistisch, rustig, en een doorzetter ben.

Mijn naam is Monique Wichers. Ik ben al weer 8 jaar samen met Raoul en nog altijd verliefd!
Ik ben mama van 3 kinderen; Lyhnne van 15, Finn van 13 en Silven van 5 jaar.

Ik hou van lezen, shoppen, lekker kletsen met vriendinnen, chips!, genieten van mijn kinderen en van baby’s! Eigenlijk wilde ik wel verloskundige worden of kraamverzorgster maar het is diëtist geworden. Ik werk in Gorinchem bij de Rivas zorggroep en ik heb een eigen praktijk.

Toen mijn kinderen klein waren kon ik altijd uren naar ze kijken. Die mooie trekjes in het gezicht, die piepkleine handjes en voetjes en die lachstuipjes. Zo prachtig en zo jammer dat ze zo snel groot werden. Toen ik Raoul dan ook eindelijk had overgehaald om baby fotoshoots te gaan doen, was ik door het dolle heen. Ik heb me helemaal verdiept in alles rondom newborn fotografie want ik wilde wel meteen al weten wat ik aan het doen was. Veiligheid vind ik heel belangrijk, want je hebt te maken met pasgeboren baby’s en het meest kostbare bezit van hun ouders. Onlangs volgde ik allerlei online workshops, verdiepte me in de anatomie van baby’s en dit in combinatie met mijn ervaring als moeder zorgt ervoor dat ik weet wat ik doe.

Daarnaast wilde ik heel graag echt mooie foto’s maken samen met Raoul dus ging ik op zoek naar een stijl die bij ons past. Ik houd van natuurlijke kleuren en producten en  dus ging ik op zoek naar props in deze stijl. Ik vind dat we hier goed in zijn geslaagd. Vind je dit ook en spreekt onze stijl je aan? Dan zie ik jullie heel graag tijdens een newborn shoot bij ons!

Liefs van Monique

Newborn shoot Lent

Boek nu:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht