newbornshoot Tiel
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Arnhem

8 augustus 2017

Newborn shoot Arnhem 

Vandaag gingen we naar Arnhem voor de baby fotoshoot van James. We werden welkom geheten door broertje Jack en zijn papa. Wat een geweldige namen: Jack en James!
James lag nog lekker bij mama te drinken en ondertussen zochten we een plek met het mooiste licht.
Jack liet ons even alle plekjes zien en ondertussen kletste hij er vrolijk op los! Wat een schatje.

Na het drinken leek het erop dat James heerlijk sliep en dus wilden we starten op de beanbag. Maar James was en bleef wakker?.
Hij was wel heerlijk rustig en keek lekker om zich heen. Raoul maakte alvast wat foto’s van Jack op zijn kamer.
Jack was een echt fotomodel. Hij vond het geweldig om op de foto te gaan en ging er echt voor staan om allemaal poses te doen, geweldig!
En hij was ook nog eens erg fotogeniek. Aangezien James niet in slaap viel, besloten we foto’s te maken in de houten schaal. We deden een wrap om hem heen en legden hem in de schaal.
Hij vond het prima en ook hij was erg fotogeniek. Hij keek recht in de camera! Daarna deden we nog een andere layer in de houten schaal en ook dit vond James prima.
We konden heel veel mooie foto’s maken.
Daarna maakten we foto’s van Jack en James samen. Jack was echt super lief voor zijn broertje en hij hield hem heel goed vast. Wat een lieve grote broer ben jij Jack!

Na deze setting maakten we foto’s van het mooie gezinnetje. En daarna ging Jack nog even wat drinken bij mama en was hij inmiddels zo moe geworden dat hij lekker in slaap viel.
Dus konden we ook nog foto’s maken op de beanbag. Jack bleef heerlijk doorslapen en we konden mooie poses doen.

Wat een fijne ochtend was het weer! Heel veel geluk lieve James samen met je papa, mama en broertje Jack!