newborn fotoshoot Tiel
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Oosterhout bij Nijmegen

27 juli 2017

Newborn shoot Oosterhout bij Nijmegen

Vandaag gingen we naar Oosterhout voor de newborn fotoshoot van Timme. Wat een stoere naam!
We maakten kennis met de papa, want Timme was nog even lekker aan het drinken.
We zetten alle spullen klaar en al snel was daar mama met Timme. Wat een schatje, en zo klein.
Hij lag lekker te slapen en dus starten we met foto’s op de beanbag. Timme bleef lekker doorslapen, wat een relaxed jongetje.
We konden allemaal mooie poses doen.
Ook lukte het om Timme lachend op de foto te krijgen en terwijl hij dat deed zag je een allerliefst kuiltje in zijn wang. Wat een plaatje!

Na de beanbag wilden we verder gaan met foto’s in de mand. We wilden hem in een wrap wikkelen, maar Timme was een beetje onrustig. Ook plaste hij nog even de bank en Monique onder?

We besloten dat Timme even lekker bij mama ging drinken om het daarna nog een keer te proberen. Ondertussen aten wij iets lekkers. Een koekje met witte chocolade en muisjes, mmmmm. Wat een leuk werk hebben wij!

De 2e poging om Timme in een wrap te wikkelen ging prima en hij zag er super schattig uit. Hij lag lekker in de mand en keek recht in de camera terwijl Raoul foto’s maakte. Daarna wilden we nog foto’s van Timme in de houten schaal en kreeg hij een bruine wrap om. Toen hij in de schaal lag werd hij weer wat onrustig, maar even knuffelen met mama en een slokje melk deed wonderen!  Dus konden we van deze setting ook nog wat mooie foto’s maken.

En als laatste gingen we nog wat foto’s van het prille gezinnetje maken. Maar eerst gingen papa en mama zich nog even omkleden zodat ze allemaal iets wits aanhadden. Wat een mooi gezinnetje! Veel geluk samen en bedankt dat we foto’s mochten maken.