Newborn shoot Nijmegen
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Nijmegen

5 juli 2017

Newborn fotoshoot Nijmegen 

Vandaag vertrokken we naar Nijmegen om foto’s te maken van kleine Lauren. Toen we binnen kwamen maakten we kennis met haar zusje, Eline van 1,5 jaar. Ze kletste er vrolijk op los, wat een schatje!
We keken waar het mooiste licht was en besloten in de keuken de beanbag op te zetten. Hier was een mooie ruimte met prachtig licht.
Terwijl we lekker bezig waren met opbouwen kwamen we er achter dat Lauren al die tijd al lekker had liggen slapen in de box. We hadden haar helemaal niet gezien! Wat een mooi meisje ook weer.
Ondertussen werd er koffie gezet en riep Eline tempo tempo! Tenminste dat dachten we, bleek druppel druppel (van de koffie) te zijn ?, wat een schatje.
Toen alles klaarstond wilden we starten met de beanbag. Toen we Lauren er op legden, bleek dat ze gepoept had. Dus eerst even verschonen.
Hierdoor werd ze wel klaarwakker, dus starten we met foto’s in onze mooie nieuwe houten schaal.
We wikkelden Lauren in een mooie lichte wrap, maar ze was heel sterk en wurmde zichzelf steeds los. Maar daar had Monique wel een oplossing voor, gewoon nog een wrap er omheen!
We konden prachtige foto’s maken en omdat Lauren nog niet sliep kozen we ook nog voor wat andere kleuren in de schaal.
Ondertussen probeerden we ook wat mooie foto’s van Eline te maken. Ze had alleen niet zo’n zin om samen met haar zusje op de foto te gaan.

Daarna was het tijd voor even pauze! Lauren ging even lekker bij mama drinken in de hoop dat ze lekker in slaap zou vallen. En wij aten lekker beschuit met muisjes.
Toen Lauren lekker sliep legden we haar op de beanbag. Ze bleef lekker doorslapen en we konden haar in allemaal mooie poses leggen. Ze zag er zo prachtig uit. 

En als laatste maakten we nog wat foto’s van het hele gezinnetje.

Lieve Lauren, bedankt dat we foto’s van je mochten maken. Heel veel geluk samen met je lieve zusje en papa en mama!