blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Groesbeek

2 juli 2017

Newborn fotoshoot Groesbeek 

Op een mooie pinksterdag vertrokken we naar Groesbeek voor de newbornshoot van lieve Sophie.
Toen we aankwamen was de papa van Sophie net bezig om haar te verschonen. Het eerst wat ons opviel aan Sophie was dat ze een prachtige bos met donkere haartjes had.
We zetten alle spullen klaar en de papa en mama van Sophie vertelden dat ze een mooie foto op onze site hadden gezien die zij ook wel wilden.
Van de krans met het witte bontje erin. Dat zou zeker erg mooi staan met haar donkere haartjes!
Omdat Sophie nog niet sliep startten we hiermee. We wikkelden haar in een mooie wrap en legden haar in de krans.
Ze vond het allemaal prima, en ze bleef lekker wakker. Dus konden we ook veel foto’s maken met haar oogjes open. Ze keek ons steeds met veel belangstelling aan!
We hadden deze keer bloemen meegenomen voor een mooi natuurlijk effect bij de foto’s. Het zag er prachtig uit, zo allemaal samen.
Op een gegeven moment viel Sophie toch in slaap. Dus gingen we daarna verder met foto’s op de beanbag.
Ze bleef heerlijk slapen en we konden wat mooie poses doen. Toen we daarmee klaar waren dachten we dit keer de achtergronddoek schoon te houden. Maar net op het laatst plaste Sophie nog even lekker alles onder!

Als laatste wilden we nog foto’s maken van Sophie met haar lieve papa en mama. Inmiddels was Sophie erg onrustig geworden. Wij begonnen vast alle spullen in de auto te laden zodat ze in de armen van haar papa lekker rustig kon worden. Maar Sophie was er klaar mee, ze wilde niet meer op de foto!

Lieve Sophie, wat bijzonder dat we mooie foto’s van je mochten maken. Heel veel geluk samen met je papa en mama.