newbornshoot nijmegen
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Grave

20 mei 2017

Newborn fotoshoot Grave 

Vandaag vertrokken we naar Grave voor de newborn shoot van Nina. We werden verwelkomd door haar papa. Nina lag heerlijk in de box te slapen. Mama en broertje Bas waren zichzelf nog even mooi aan het maken voor de shoot. Ondertussen begonnen wij met het opbouwen. Bas was ondertussen beneden gekomen en vond het reuze interessant. Hij begon meteen gezellig te kletsen en wilde als een echte jongen weten welk merk auto we hadden?.

Mama was intussen ook beneden en we overlegden even over welke kleuren ze mooi vonden. We besloten te starten met foto’s van Nina en Bas samen. We wikkelden Nina in een mooie roze opengewerkte wrap en legden haar op de beanbag. Nu Bas nog ernaast. Maar die had daar niet zo’n zin in. Dus maakten we foto’s van Nina alleen, wat was ze prachtig! Daarna ging Nina even wat drinken en zetten we de volgende setting klaar. Ondertussen maakten we mooie foto’s van Bas die er schattig en stoer tegelijk uitzag! Toen Nina klaar met drinken legden we haar in de krans, met ons lievelings haarbandje om zag ze er schattig uit. We probeerden Bas over te halen om zijn lieve zusje een kusje te komen geven en ondertussen maakte Raoul snel foto’s. Toen was het toch gelukt om foto’s van hen samen te maken, missie geslaagd! Het was tijd geworden voor de lunch en Bas en zijn ouders gingen even eten. En zo lief, ook voor ons werden lekkere boterhammen gesmeerd!

Omdat Nina zo heerlijk rustig was en lekker in slaap was maakten we daarna foto’s van haar op de beanbag. Ze bleef heerlijk slapen en we konden mooie poses maken. Tenslotte maakten we foto’s van dit mooie gezinnetje samen. Ontzettend bedankt dat we foto’s mochten maken van jullie en veel geluk!