newbornshoot Veenendaal
blog newborn shoot | newbornshoot

Newborn shoot Beek-Ubbergen

4 mei 2017

Newborn fotoshoot Beek-Ubbergen

Vandaag vertrokken we naar Beek bij Nijmegen. We hadden een newbornshoot bij een oud bruidspaar van Raoul. Dat is altijd extra bijzonder. Ze hadden een dochter gekregen, Lieve. Wat een mooie naam!

Lieve was inderdaad erg lief. Ze lag heerlijk te slapen en had prachtige donkere haartjes. En ze bleef tijdens de shoot ook zo lief. Ze sliep heerlijk op de beanbag waar we mee begonnen. We konden haar in een aantal poses leggen en ze sliep heerlijk door.
Toen ze wakker werd bleef ze ook lekker rustig. We gingen verder met foto’s in het mandje met wit bont erin.
Ondertussen werden de 2 grote broers van Lieve opgehaald bij het kinderdagverblijf. Want zij wilden ook met hun lieve zusje op de foto. En ging de mama van Lieve zich even mooi maken. Want ze wilden ook graag een foto van het complete gezinnetje.

Toen de grote broers thuis waren, kregen ze mooie kleren aan en legden we ze naast Lieve op de beanbag. Het was nog een hele opgave om ze alledrie op de foto te krijgen ?.

Daarna was het tijd voor Lieve om even lekker bij mama te drinken. En ondertussen zetten wij de achtergrond op om de foto’s voor het hele gezin te maken. Ook dat werd een hele opgave, want de jongens hadden niet zo’n zin om op de foto te gaan. Maar de kraamverzorgster wist de jongens goed af te leiden, dus is het toch gelukt!

We eindigden met nog een foto van lieve Lieve in de armen van haar papa en mama. Toen was het tijd om te stoppen en afscheid te nemen.

Erg leuk om het hele gezin weer te zien en veel geluk samen!