newbornshoot brabant
Geen categorie

Newborn fotoshoot Puiflijk bij Nijmegen

5 april 2017

Newborn fotoshoot van schattige Tess in Puiflijk.

Vandaag mochten we weer een schattig babytje fotograferen, Tess.
Raoul heeft de ouders van Tess gefotografeerd toen ze gingen trouwen. dus het was heel bijzonder om nu te zien dat het gezin was uitgebreid.

Na onze auto nog wat voller te hebben geladen, (onze Seat Ibiza kon het nog net aan;). want we konden het niet laten en we hadden nog wat schattige props erbij gekocht, kwamen we aan in het altijd mooie Puiflijk.
We werden welkom geheten door de kraamverzorgster en 2 lieve oma’s. Tess en haar mama waren boven nog even bezig met drinken en zo hadden wij mooi de tijd om al onze nieuwe spullen te installeren.
We wilden beginnen met een mooie krans en ons nieuwe bontje voor erin. Toen Tess en haar mama beneden kwamen waren we er helemaal klaar voor.
We legden Tess in de krans en ze zag er prachtig uit. Ze had alleen niet zo heel veel zin om te gaan slapen, ze bleef de hele tijd wakker om alles in de gaten te houden.

Daarna wilden we heel graag ook wat mooie foto’s van Tess op de posingbag met een roze doek als achtergrond. Hiervoor was het wel belangrijk dat ze lekker zou gaan slapen, want dan konden we haar mooi neerleggen.

Alleen besloot Tess dat het tijd was om nog lekker wat bij mama te gaan drinken, en dat was natuurlijk belangrijker! Na heerlijk te hebben gedronken was Tess nog steeds niet van plan om te gaan slapen, ze vond het veel te gezellig!
Dus wachten we nog even tot ze lekker sliep.

Helaas werd ze nadat we haar neerlegden toch steeds weer wakker en hebben we besloten om te stoppen zodat Tess lekker in haar bedje kon gaan slapen.