newbornshoot Gelderland
Geen categorie

Newborn fotoshoot Lent bij Nijmegen

5 april 2017

Newborn fotoshoot van lieve Defne in Lent bij Nijmegen 

Op donderdag 24 november was het zover, onze eerste newbornshoot met prachtige Defne.

Onze hele auto lag volgeladen met al onze nieuwe props, waaronder zachte doeken, prachtige lieve babymutsjes en mooie manden. Ik werd helemaal blij van al die prachtige babyspulletjes.
We kwamen ’s morgens om 9 uur aan bij de familie thuis. Toen we binnenkwamen was het heerlijk warm in de kamer en lag Defne heerlijk te slapen in de box.
Na even gezellig gekletst te hebben gingen we beginnen. We wilden starten met wat foto’s van Defne in een mooie mand. Ze zag er prachtig uit met haar donkere haartjes in het lekkere zachte mandje.
Ook hadden we nog wat variaties gemaakt met een haarbandje, mutsje en knuffeltje. Ondertussen maakte de moeder van Defne ook foto’s van haar lieve meisje.

Defne begon honger te krijgen en ging even lekker wat drinken en ondertussen zetten wij de volgende setting neer. We wilden heel graag Defne slapend op haar buik in een mooie pose op een lichte doek leggen.
En daarbij weer variëren met een haarbandje en mutsje. Het duurde even voordat ze ging slapen, maar we hadden alle tijd van de wereld.
Toen ze heerlijk lag te slapen hebben we haar neergelegd en bleef ze heerlijk doorslapen zodat Raoul prachtige foto’s van haar kon maken. Ondertussen kwam ‘grote’ broer thuis en die wilde heel graag wat aandacht van mama.
Hij maakte hierbij flink wat herrie en we waren bang dat Defne wakker zou worden. Maar die had het zo naar haar zin op de zachte doek dat ze heerlijk bleef doorslapen.

We rondden de shoot af met nog een paar foto’s van grote broer. Helaas had hij geen zin om samen met zijn babyzusje op de foto te gaan, maar onze missie was geslaagd!