newbornshoot druten
blog newborn shoot | newbornshoot

newborn shoot Malden

26 oktober 2017

 Newborn shoot Malden  

Weer een drukke dag vandaag, eerst naar Nijmegen en nu naar Malden voor de baby fotoshoot van Alexander.
We kwamen aan en de papa kwam meteen naar buiten om ons te helpen met alle spullen, superfijn!
Alexander lag heerlijk te  slapen in de armen van zijn mama en de kraamverzorgster was er ook nog even.
Alexander had ook een zusje van bijna 2, Bibi, maar die lag lekker even een middagdutje te doen.
We overlegden over de kleuren en de props en we zetten alles klaar.
Omdat Alexander zo lekker sliep besloten we te starten op de beanbag.
We legden hem op de beanbag, maar toen werd hij wakker.
Dit was ook niet zo gek, want het was al 4 uur geleden dat hij had gedronken.
Dus eerst even lekker bij mama drinken. Ondertussen kletsen we gezellig met de papa en de kraamverzorgster.

Alexander was al snel klaar en weer helemaal uitgeteld, dus legden we hem weer op de beanbag en dit keer bleef hij heerlijk slapen. We konden mooie poses doen en afwisselen met een mutsje. Hij zag er prachtig uit en de papa en mama werden nog verliefder op hem!

Daarna wilden we foto’s maken in de houten schaal met een bruine wrap. Maar Alexander wilde eerst graag nog even wat drinken! Daarna viel hij meteen weer in slaap en konden we mooie foto’s maken in de houten schaal ook weer afgewisseld met een newbornmutsje.

Ondertussen was Bibi wakker geworden. Wat een schatje.! Ze moest even aan ons wennen, maar ze wilde wel op de foto! Ze deed het super goed en ze gaf haar broertje lieve kusjes. Ook hield ze hem in haar schoot, wat een schatjes zo samen! Omdat Alexander nog steeds zo goed sliep besloten we nog een andere setting te doen, met het bruine bontje. Ook dit zag er prachtig uit!

Als laatste leek het de papa leuk om een foto van hem met Alexander over zijn blote schouder te maken. Alexander lag heerlijk tegen zijn papa aan en besloot dat dat een goed moment was om te gaan poepen ?.

Maar papa liet zich niet uit het veld slaan en na alles te hebben schoongemaakt gingen we vrolijk verder.
Nog een mooie pose van Alexander in zijn armen terwijl hij heb hem een kusje geeft. Alexander besloot ook nog even zijn vader onder te plassen! Maar ook dit keer gaf de papa geen krimp en kon Raoul ondertussen mooie foto’s maken.

Wat een mooi gezin zijn jullie, veel geluk en bedankt dat we foto’s mochten maken!