Newborn fotoshoot Cuijk
Geen categorie

Newborn fotoshoot Cuijk bij Nijmegen

5 april 2017

Newborn fotoshoot Cuijk omgeving Nijmegen

Vandaag, 19 januari, hadden we weer een Newbornshoot gepland staan.
Om kwart voor 9 ging de bel en daar waren Beau en haar moeder. Beau deed haar naam eer aan, want ze was inderdaad prachtig.
We begonnen met een lekker flesje voor Beau en thee voor ons.

Terwijl we heerlijk zaten te kletsen viel Beau lekker bij haar moeder in de armen in slaap. We overlegden even wat mama mooi vond en besloten te starten met Beau in de krans.
Ze lag heerlijk te slapen waardoor we konden wisselen met een haarbandje, mutsje en andere props.

We wilden ook de ondergrond wisselen en toen werd Beau wakker. Mama hielp even mee om haar te troosten maar die had zand aan haar schoenen. Geen probleem, de stofzuiger werd gepakt en dat bleek geweldig!
Want Beau viel als een blok in slaap waardoor we nog prachtige foto’s konden maken. Op naar de volgende setting. We wilden graag wat poses op de posingbag doen, we hadden ook weer een mooie nieuwe doek als achtergrond.
Beau vond het echter niet zo’n goed idee en ze was ontroostbaar. Mama maakte nog een flesje en wat bleek, ze had gewoon honger!

Daarna viel ze weer heerlijk in slaap en konden we op de doek alle poses die we bedacht hadden doen en die prachtige Beau bleef gewoon doorslapen.
Heel even werd ze wakker, maar wij hadden een troef in handen, de stofzuiger! Ook dit keer viel ze weer meteen in slaap.
Wat een schatje en weer een bijzondere ochtend! Toen we de foto’s een paar dagen later gestuurd hadden naar de trotse moeder van Beau kregen we een superlief berichtje:

Lieve Monique en Raoul, wat bijzonder om onze kleine Beau zo voorbij te zien komen tussen de newbornshoots! Bedankt voor jullie geduld en natuurlijk de mooie foto’s!

Hier worden we natuurlijk heel blij van.