Bruidsfotograaf Nijmegen Arnhem

Over ons

Fotografie betekent voor mij dat je een moment wat voorbij gaat, vast probeert te houden, zodat het nooit verloren gaat…

 

Toen ik 13 jaar geleden mijn eerste bruiloft fotografeerde wist ik meteen dat het heel bijzonder was wat ik die dag meemaakte.
Als ‘vreemde’ mocht ik zomaar de meest intieme en mooie momenten van 2 dolgelukkige mensen ervaren en vastleggen.
Dat gevoel bekruipt me eigenlijk nog iedere bruiloft weer, zelfs na al die jaren nog.

Ik geef ook zelfs eerlijk toe dat ik soms een brok in mijn keel krijg of stiekem even een traantje laat tijdens zo’n dag.
Gelukkig heb ik altijd mijn camera om me dan achter te verschuilen.

Ik ben Raoul van Meel, maar dat had je vast al een paar keer voorbij zien komen;) ik ben trotse vader van Lyhnne, Finn en Silven en al meer dan 9 jaar smoorverliefd op Monique.
Verder ben ik ook verliefd op: Mijn imac, ‘s morgens mijn eerste kopje zwarte koffie, bruidsparen die elkaar toespreken vanuit hun hart, warme griesmeelpap, mijn Nikon camera (stiekem heb ik er ook 1 van Canon om mee te filmen;), saaie filmhuisfilms waar niks in gebeurt (maar ondertussen heel veel) en bruidstaart met echt marsepein (maar zonder die zilveren balletjes waar je je kiezen op breekt), wandelen op een zwoele zomeravond.

Samen met mijn beste vriend Ronald van Maaren ben ik al 10 jaar eigenaar van RvM fotografie.
We komen dan samen je bruiloft fotograferen en we hebben dan erg veel lol en maken veel grapjes.
Het grote voordeel van 2 fotografen is dat je alle momenten vanuit 2 verschillende hoeken vastgelegd hebt.

Maar sinds 2 jaar kun je me ook alleen boeken voor je bruiloft.
Als ik alleen kom ben ik wat rustiger en meer op de achtergrond aanwezig om jullie dag mooi vast te leggen.

Sinds 2016 werk ik ook samen met Monique, mijn lieve vriendin.
Ze werkt vooral achter de schermen (mijn administratieve skills zijn een ramp).
en ze is hoofd inkoop, styliste bij de newbornshoots, en verzorgt de styling en assistentie bij de zwangerschapsshoots.
(Eigenlijk hoef ik alleen nog maar op het knopje te drukken;)) In het stukje hieronder lees je meer over Monique.

vanaf 2019 zal Monique desgewenst ook meegaan met de bruiloften, zodat je altijd alles van 2 kanten gefotografeerd hebt.

Wil je meer weten of heb je vragen die nog niet op de site staan? Mail, bel of app me en ik vertel jullie alles…

mijn nummer is 0624943907, mijn mailadres is info@raoulvanmeelfotografie.nl

Kijk hier alvast naar mijn portfolio en laat je overtuigen door mijn sprekende foto’s.

tot snel,

groetjes van Raoul.

 

 

cadeaubon newborn shoot

En sinds 2016 neemt mijn vrouw Monique ook steeds meer taken op zich. Sowieso doet Monique een groot stuk van de administratie en is ze hoofd inkoop (dit neemt ze uiterst serieus;) en hoofd styling voor de newborn fotografie. Daarnaast assisteert ze en verzorgt ze de newborn shoots en assisteert ze tijdens de zwangerschapsshoots.

Even voorstellen!

Mensen zeggen over mij dat ik: lief, gezellig, geduldig (heel handig tijdens newborn shoots!), spontaan, optimistisch, rustig, en een doorzetter ben.

Mijn naam is Monique Wichers. Ik ben al weer 9 jaar samen met Raoul en nog altijd verliefd!
Ik ben mama van 3 kinderen; Lyhnne van 16, Finn van 14 en Silven van 6 jaar.

Ik hou van lezen, shoppen, lekker kletsen met vriendinnen, chips!, genieten van mijn kinderen en van baby’s! Eigenlijk wilde ik wel verloskundige worden of kraamverzorgster maar het is diëtist geworden. Ik werk in Gorinchem bij de Rivas zorggroep en ik heb een eigen praktijk.

Toen mijn kinderen klein waren kon ik altijd uren naar ze kijken. Die mooie trekjes in het gezicht, die piepkleine handjes en voetjes en die lachstuipjes. Zo prachtig en zo jammer dat ze zo snel groot werden. Toen ik Raoul dan ook eindelijk had overgehaald om baby fotoshoots te gaan doen, was ik door het dolle heen. Ik heb me helemaal verdiept in alles rondom newborn fotografie want ik wilde wel meteen al weten wat ik aan het doen was. Veiligheid vind ik heel belangrijk, want je hebt te maken met pasgeboren baby’s en het meest kostbare bezit van hun ouders. Onlangs volgde ik allerlei online workshops, verdiepte me in de anatomie van baby’s en dit in combinatie met mijn ervaring als moeder zorgt ervoor dat ik weet wat ik doe.

Daarnaast wilde ik heel graag echt mooie foto’s maken samen met Raoul dus ging ik op zoek naar een stijl die bij ons past. Ik houd van natuurlijke kleuren en producten en  dus ging ik op zoek naar props in deze stijl. Ik vind dat we hier goed in zijn geslaagd. Vind je dit ook en spreekt onze stijl je aan? Dan zie ik jullie heel graag tijdens een newborn shoot!

Liefs van Monique